(NL) Dominatrix

Party date: 

Saturday, 11 November, 2017 - 21:00

Party archive: 

Welkom in de wereld van Dominatrix.
De afgelopen 10 jaar zijn wij zo gegroeid dat we niet meer in een dag paste en hebben we er een heel spectaculair weekend van gemaakt.
10 en 11 November 2017 vullen we het "Dominatrix Weekend" met een stylish fetish dinner, models meet&greet, BDSM play party,
fashionshows en uiteraard de Dominatrix party zelf.

Dominatrix is in opzet altijd erg persoonlijk en hoogstaand gebleven: een chique, stijlvol, compleet maar zeker onderscheidend high class fetish weekend. Vol met zeer grote nationale maar ook internationale sterren uit de fetish, kunst, erotische en film scene. Dominatrix straalt gastvrijheid en warmte uit , en wordt vaak omschreven als de grootste fetisj familie reĆ¼nie in Nederland! Dit schept een toegankelijke, fijne sfeer, en word dan ook zeer goed ontvangen bij onze first-timers. Dus of je een echte fetishista, een party animal of alleen nieuwsgierig bent, het evenement heeft voor ieder wat wils. Wie wil er nou niet feesten tussen de modellen uit o.a. Zweden, Canada, USA, AustraliĆ«, Japan, Duitsland, UK en nog veel en veel meer!
Onderdeel van de locatie is een schtterend luxe, makkelijk te bereiken hotel. waar desgewenst via de organisatie een kamer gereserveerd kan worden zodat je van het hele weekend geen moment hoeft te missen! Aan alles is gedacht!
Onze crew houdt steeds toezicht dat de sfeer en uitstraling van Dominatrix gewaarborgd blijft.
Dress to impress, dans, geniet, ontmoet nieuwe mensen, ervaar nieuwe dingen, maar maak vooral heel veel plezier.

E-mail: 

Salepoints: 

Number of guestlist tickets: