(NL) Kinky Paradise meet Safari Chic

Party date: 

Saturday, 7 April, 2018 - 20:00

Party archive: 

Op 7 april 2018, zal Kinky Paradise zich weer van haar wilde kant laten zien met Magical Midnight Safari Chic.

Dierenprints oefenen al eeuwenlang een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit.
Tegenwoordig is er een weelderig aanbod om uit te kiezen: tijger, zebra, giraf, (jacht)luipaard, slangenhuid etc.. (FAKE OF COURSE)

Men mag de prints op deze party overal in laten terugkomen: jurkjes, broekjes, rokjes, sjaals, accessoires en zelfs in de schoenen. Om het toch een beetje classy, stijlvol en elegant te houden mag men het combineren met zwarte stof.
De Safari-look dient wel een luxe en exclusieve uitstraling te hebben met stoffen als: satijn, chiffon, linnen, fluweel, voile en zijde. Een mooi schoeisel eronder maakt het totaal plaatje”Safari Chic”

De Kinky Paradise dresscode van: lack, leather, rubber, metal, latex and burlesque blijft die avond natuurlijk ook gewoon gehandhaafd. ( HOEFT NIET IN SAFARI CHIC)

Kinky Paradise and Magical Midnight is een party die van alle gemakken is voorzien. Geen omkijken meer naar geld en muntjes.
 
Voor een BRULLEND aantrekkelijk EARLYBIRD prijsje van € 45 per persoon en €50 aan de deur all-inclusive, kunt u zoals u van ons gewend bent weer gebruik maken van alle FACILITEITEN die deze club te bieden heeft:

- Onbeperkt Drinken ( van water tot sterke drank)
- Warm en koud buffet
- Toilet
- Handdoeken
- Condooms
- Darkroom
- Natte groep, met stortdouche, make-up spiegels etc.
- Secret rooms voor nog meer privacy
- Jacuzzi
- Gratis parkeren 
- USA Disco Cave met pro DJ Boot incl. top deejays
- Rokersruimte met open haard en vele lounge hoeken
- Kluisjes (€10 borg, bij inlevering sleutel €10 terug)
- Prachtige grote overdekte tuin met enorme ligbank
- ijsjes
- Dans - bar met danspaal
- De ouwezijds achterburgwal nagebouwd
- gloryhole room
- Magisch geluid en betoverende full color laser
- Kledingstand

Onze party's zijn UITSLUITEND toegankelijk voor koppels, dames, homo's, lesbiennes, bi’s, t-girls en transgenders ( na email akkoord, beperkt toegang alleengaande heren )

Ook zullen er een paar wilde dieren schuilen onder de deejays GOHAN, MENNO MAAS, DA DOMINATOR, MARCELLO DE JONG, (much more will be announced soon) Zij zullen met de magie van hun muziek het beest in u losmaken. 

In de prachtige grote safari tuin, die gedeeltelijk is overdekt, kan men oa lekker genieten van een hapje/drankje op een ENORME heerlijke lounge ligbank met gezellige zitjes.

In de club heerst een gezellige, knusse en warme ambiance, die ruimte biedt voor ongeveer 400 gelijk gestemde en open-minded mensen. Sorry maar VOL=VOL. Voor mensen die willen reserveren kunnen dit doen via de SAFARI-CHIC FORMULE kinky-paradise@live.nl of info@kinkyparadise.nl 

Bent u er klaar voor om u van uw wilde kant te laten zien??? Dan kan dit op 7 april in Party Players Swinging Castle te Lelystad.
Be Wild, Dress Wild. Experimenteer en Exposeer U zelf met natuurlijke materialen uit Het Dierenrijk. 
Waar wacht U nog op en laat het beest in uw los. Creativiteit en originaliteit is tevens een must. 

Early bird tickets €45 P.P (via shop.eventix.io)
Deurverkoop €50 p.persoon ALL-INCLUSIVE 
Tijd: 20:00 t/m 04:00 
Pin betaling mogelijk
leeftijd: 18 +
!!! Strikt deurbeleid !!!
Muziek Genre: trance, techtrance, house, tribalhouse, club en electro
strikte dresscode: kinky or mixed animal prints: leopard, zebra, reptiel, tiger, fur and feathers. FAKE Of COURSE (no jeans, sneakers, fabric underwear or flip flops)

Voor foto's ( gratis account aanmaken) en meer info kunt u altijd even een kijkje nemen op onze website: www.kinkyparadise.nl  

E-mail: